KåKå Choklad

Upptäck vår egen choklad – en fantastisk choklad som lyfter dina bakverk till nya höjder. Perfekt för bottnar, brownies, mousse, ganache och tryffel, erbjuder den både kvalitet och användbarhet i ditt bageri och konditori. KåKå Tempereringschoklad ger ett perfekt resultat när du doppar eller skapar chokladöverdrag. Och som en extra fördel – vår choklad är dessutom vår mest prisvärda choklad.

När du behöver stora mängder bra choklad

KåKå Choklad är vår egen och den mest prisvärda chokladen. Chokladen kommer i små chippits, som är bakstabila och fungerar bra till iblandning i exempelvis cookies och muffins. KåKå Choklad är Rainforest Alliance-certifierat och ger en kostnadseffektiv produktion samtidigt som du får en hög kvalitet.

8 tips för choklad i ditt bageri eller konditori


  • Använd KåKå Choklad mörk, KåKå Choklad mjölk och/eller KåKå Choklad vit för att smaksätta dina släta vetebullar. Tillsätt chokladen i slutet av degkörningen, forma, jäs och baka av som ni brukar. Strössla eventuellt mer choklad uppe på bullarna.
  • Gör trevliga chokladbräck! Temperera valfri KåKå Choklad, gärna flera sorter, blanda i valfria passande ingredienser. Så som rostade nötter eller mandlar, marshmallows, bitar av krossade kakor. Häll ut och bred jämt på bakplåtspapper eller silpatmattor. Låt kristallisera och bryt sedan i bitar och förpacka snyggt.
  • Gör en härlig seg amerikansk cookie med alla tre sorter av KåKå Choklad, som kommer i små chippits. För cookie extra allt, strö även choklad-chippits ovanpå.
  • Använd KåKå Choklad som dekoration på dina tårtor och bakverk. Välj en sort eller blanda alla tre sorter.
  • Blanda i KåKå Choklad i alla tre smaker i din bakade cheesecake för chokladeffekt och smak, strössla även över för extra smak och färg.
  • Gör en egen varm choklad deluxe med KåKå Choklad. Gör fina chokladklubbor med pinne i, eller använd chokladen tillsammans med valfri mjölk i espressomaskinens mjölkskummare. Gör en vegansk variant med KåKå Choklad mörk och havremjölk, lite sötare med mjölkchoklad-chippits eller en sötsöt variant med KåKå Choklad Vit.
  • Prova några av våra fantastiska recept på fudge, dela och packa fint!
  • Vaniljkräm+KåKå Choklad=lyckat! Blanda i KåKå Choklad av valfri sort (eller alla tre) i KåKå vaniljkräm, spritsa i mördegsformar eller vaniljhjärtan. Baka av och pudra florsocker på.

KåKå Tempereringschoklad Mörk 61%

Chokladen har en rund och mild kakaosmak och är utmärkt för att temperera och använda till doppning och överdrag. KåKå Tempereringschoklad innehåller tillsatt kakaosmör, så den ger ett tunt fint lager med choklad vid doppning. Det går även bra att smälta och blanda i dina chokladbottnar, tryfflar, mousser och mjuka kakor.
Köp nu

KåKå Choklad Mörk 61%

Chokladen har en kraftig kakaosmak med lite bitterhet och fungerar som en allround-choklad. Är suverän att smälta och blanda i dina chokladbottnar, tryfflar, mousser och mjuka kakor. Eftersom det är 10 000 små chippits per kilo choklad har de en perfekt storlek att använda som iblandning i cookies, muffins och bottnar.
Köp nu

KåKå Mjölkchoklad 43 %

Chokladen har en krämig mjölkighet och mild kakaosmak och fungerar som en allround-choklad. Är suverän att smälta och blanda i dina chokladbottnar, tryfflar, mousser och mjuka kakor. Eftersom det är 10 000 små chippits per kilo choklad har de en perfekt storlek att använda som iblandning i cookies, muffins och bottnar.
Köp nu

KåKå Choklad Vit 37 %

Chokladen har en krämig mjölkighet och fin sötma. Den vita chokladen fungerar som en allround-choklad. Är suverän att smälta och blanda i dina chokladbottnar, tryfflar, mousser och mjuka kakor.
Köp nu

Produktspecialist choklad på KåKå 

Har du frågor om KåKå Choklad? Kontakta vår underbara Kristina Persson som är konditorn och chokladälskaren med många års erfarenhet i chokladbranschen. Hon svarar på alla dina frågor och hjälper gärna till att driva och utveckla din chokladförsäljning.
Kontakta Kristina
Laddar
Laddar