Triple Chocolate Cookie

Recept: Christian Eek

Låt oss inspirera med cookies i alla dess smaker; vad sägs om en klassisk cookie med nötter och mandel, en härlighet med tre sorters choklad eller en något modernare Red Velvet Cookie? Testa en - eller alla! Vi kan lova att de inte gör dig besviken.


Triple Chocolate Cookie


 
Artnr. Namn
Vikt (g)
22809 Bagerivetemjöl Extra KåKå
510
21134 Bagerisalt Suprasel
16
27327 Smör Normalsaltat
450
64001 Bikarbonat
10
20256 Farinsocker
570
20239 Strösocker
180
22436 Havregryn
550
01120 Vanillinsocker
8
21725 Helägg flytande
275
46220 Belcolade Vit
240
46210 Belcolade Ljus
350
46200 Belcolade Mörk
240
 
Totalt
3 399
 

Tips!


Cookie med dip


Sätt lite extra guldkant på tillvaron genom att servera en dipp till kakorna! Vi blandade Crème Fraiche med Philadelphia (50/50) och varierade dippen på tre sätt; fräscht naturell utan smaksättning, lite extra syrlig tack vare pressad citron och ljuvligt vaniljig tack vare nedskrapade vaniljfrön från vaniljstång.
Hacka chokladen. Blanda smör och socker med vinge i några minuter, och tillsätt sedan resterande ingredienser. Dela upp degen (ca 700 gram) och rulla bitarna lika långa som kortsidan av en plåt. Kyl och kubba sedan upp i önskad storlek. Baka av kakorna i ugn, 190 grader i 10-15 minuter.
Små cookies: 10 gram
Normalstora cookies: 40 gram
Fler spännande recept hittar du på vår inspirationssida
 

Från receptet


Belcolade Vit
Belcolade Vit
Belcolade Ljus
Belcolade Ljus
Belcolade Mörk
Belcolade Mörk
Bagerivetemjöl Extra KåKå

Laddar
Laddar