Valenciaruta

Recept: Christian Eek
Fler spännande recept hittar du på BakeIT 

Chokladdoppad Valenciamassa med smak av aprikos, romrussin eller med flingsalt.


Valenciaruta med aprikos och choklad

Cirka 46 stycken
 
Artnr. Namn
Vikt (g)
027071 Valenciamassa
500
63513 Aprikoser, hackade
60
46200 Belcolade Mörk
500
Totalt
1 060


Valenciaruta med choklad och flingsalt
Cirka 43 stycken


Artnr. Namn
Vikt (g)
027071 Valenciamassa
500
46200 Belcolade Mörk
500
21136 Flingsalt Maldon
2
Totalt
1 002
 

Valenciaruta med romrussin och choklad

Cirka 46 stycken

Artnr. Namn
Vikt (g)
027071 Valenciamassa
500
63351 Russin Thompson, medium
60
1435 Rompasta
5
46210 Belcolade Ljus
500
Totalt
1 065
 
 
Valenciaruta med aprikos och choklad: Hacka aprikosbitar och blanda med Valenciamassa. Kavla ut till 6 mm och skär ut bitar som är 4x4 cm. Temperera choklad och dopa bitarna i chokladen. Dekorera efter tycke och smak.
Valenciaruta med choklad och flingsalt:  Kavla ut Valenciamassa till 6 mm och skär ut bitar som är 4x4 cm. Temperera choklad och dopa bitarna i chokladen. Dekorera med flingsalt.
Valenciaruta med romrussin och choklad: Hacka russin fint och blanda med Valenciamassa och rompasta. Kavla ut till 6 mm och skär ut bitar som är 4x4 cm. Temperera choklad och dopa bitarna i chokladen. Dekorera efter tycke och smak.
Fler spännande recept hittar du på vår inspirationssida
 

Från receptet


Valenciamassa
Belcolade Mörk
Rompasta
Cellofanpåse

Loading
Loading