Fars dag-brownie

Recept: Christian Eek 
Fler spännande recept hittar du på BakeIT 

En chokladig Fars dag-bakelse med browniebotten och en härligt len vispad chokladganache. 

Artnr. Namn
Vikt (g)
50431 Brownie Kapsel
1 000
Vispad chokladganache 

27815 Vispgrädde 36%
110
20391 Glukossirap
10
37031 Invertsocker
10
46405 Valrhona Satilia mjölkchoklad 35%
165
27815 Vispgrädde 36%
295
12332 Chokladsigill Pappa
80
 
Totalt
1 670
 
 

Fars dag-brownie: Dela kapseln i fyrkanter om 5x5 cm medan den fortfarande är halvfrusen. Smält choklad. Värm vispgrädde, glukossirap och invertsocker tills allt smälts samman. Häll den varma vätskan över chokladen och rör om. Stavmixa till en homogen massa. Vänd ner vispgrädde och täck med plastfolie. Ställ in i kyl tills den är riktigt kall, cirka 2–3 timmar. Ta ut från kylen och vispa upp ganachen. Spritsa ganache på bakelserna och dekorera med chokladsigill Pappa. 
Fler spännande recept hittar du på vår inspirationssida
 

Från receptet


Brownie Kapsel
Valrhona Satilia mjölkchoklad 
Chokladsigill Pappa
Presentations orm


Loading
Loading