Konditor-EM flyttas till mars 2022


SEX LÄNDER SKULLE tävla 24–25 januari i konditor-EM, Coupe du Monde de la Pâtisserie, European selection, men nu är tävlingen flyttad till 28-29 mars.
 
FÖRST I SLUTET av 2021 fick Konditorlandslaget de slutgiltiga tävlingsreglerna. En positiv nyhet är att lagmedlemmarna innan dess hade antagit att en restaurangdessert skulle ingå i tävlingsbordet och tränat på ett koncept utifrån detta. När reglerna nu blev offentliga stämde lyckligtvis antagandet.

Ett helt nytt moment finns också i reglerna – tolv frozen finger foods, eller lollipops.

Kalle Bengtsson är ansvarig för Chocolate och Frida Leijon för Sugar. Utöver Kalle och Frida består Konditorlandslaget av Fredrik Borgskog, Josefine Pagander samt Anders Oskarsson (coach) och Ted Johansson (coach).

Du hittar mer information om Konditorlandslaget på www.kaka.se/stolt-sponsor.

Du kanske också intresserad av...


De leder landslaget

Vinnaren av SM Unga Bagare 2021 

Montadar Kanbar är Årets Bagare 2020

Laddar
Laddar