Pepparsalami hel SE kg
Kallrökt och lufttorkad salami med peppardekor (2,2%).
Salami gjord på fläsk- och nötkött, som röks i en hel vecka. Lufttorkas i ytterligare 5-6 veckor för smaken skull. Sedan får salamin ett pikant hölje av peppar. Kött från Svenska gårdar.
Salami gjord på fläsk- och nötkött, som röks i en hel vecka. Lufttorkas i ytterligare 5-6 veckor för smaken skull. Sedan får salamin ett pikant hölje av peppar. Kött från Svenska gårdar.
Beskrivning
Kallrökt och lufttorkad salami med peppardekor (2,2%).
Salami gjord på fläsk- och nötkött, som röks i en hel vecka. Lufttorkas i ytterligare 5-6 veckor för smaken skull. Sedan får salamin ett pikant hölje av peppar. Kött från Svenska gårdar.
Salami gjord på fläsk- och nötkött, som röks i en hel vecka. Lufttorkas i ytterligare 5-6 veckor för smaken skull. Sedan får salamin ett pikant hölje av peppar. Kött från Svenska gårdar.
Användning
Färdig att ätas. Används som kallskuret eller som pålägg till mackor och baguetter
Semlefyllning Mandel rostad sprits 12x1 kg
Artikelnummer
3548
Bagarnas Bästa 10 kg
Artikelnummer
22813
Brödglans 5 kg
Artikelnummer
2028