Brödbas Vete 12,5 kg
Brödsbas av vete för ljusa och halvfina matbröd som går utmärkt att använda till baguetter och surdegsbröd.
Beskrivning
Brödsbas av vete för ljusa och halvfina matbröd som går utmärkt att använda till baguetter och surdegsbröd.
Användning
Franskbröd, baguetter, surdegsbröd, toastbröd. 50% dosering på mjölvikt. Grundrecept: 1000g Vatten, 1000g Extra Bagerivetemjöl, 1000g Brödbas Vete, 40g Jäst. Degtemperatur: 27°C. Blanda alla ingredienser 3+5 minuter. Liggtid: 15 minuter. Slå upp till önskad storlek (bröd 600g / baguetter 400g / bullar 70g). Jäs i jässkåp och baka av.
Power Flowers Blå kakaofärg 50g x 1st
Artikelnummer
12348
Bakform i tråg 50x36mm vit 3000st
Artikelnummer
75555
Norma Vetesurdeg Torkad 25 kg
Artikelnummer
45073
Glutenfritt Hamburgerbröd 8x4 st
Artikelnummer
56463